Creo et Creo

Jag har länge sysslat med fotografi och fotokonst och kände att det var dags att ordna en utställning för att visa några av mina bilder. Eftersom jag brinner för naturen och allt det vackra som naturen skapat omkring oss, valde jag att fokusera på detta ämne som tema till min utställning, dock med några andra motiv med på utställningen också.
Jag hade förberett mig under en längre period genom att tidigt börja beställa olika canvas-tavlor med mina motiv och hade bra underlag för utställningen. I och med att min dotter tränar för Sala Simsällskap och jag har en del av min släkt i Sala, så bestämde jag mig för att försöka ordna en utställning just där. Jag kontaktade ansvariga för ett galleri som gick att hyra och fick en lämplig period för min utställningen. Nu var det dags att börja planera i detalj allt för utställningen; bildurval, vernissage, marknadsföring m.m. Jag beställde vernissage-inbjudningskort och valde att ha en VIP-vernissage för speciellt inbjudna dagen innan den öppna vernissagen för allmänheten. Jag bjöd in även mina grannar där jag bor och i stort sett alla kom, liksom vänner från simsällskapet som jag även bjudit in. Ett mycket trevligt tillfälle blev det.
Utställningen drog en del besökare de första och den sista dagen, däremellan var det rätt så få besökare på vardagen. Den sista dagen kom det väldigt många i och med att det ordnades ett vernissage för höstsalongen i anknytning till min lokal. Vilken tur att jag blev erbjuden att stå kvar med min utställning över denna vernissage.

BERNDT


Creo et Creo Photo Exhibition

My solo photo exhibition in Sala, Sweden.
This was one of my biggest exhibition I had so far. With more than 40 pieces of photo art on canvas, framed photos and fine art prints. The gallery I rented had two rooms where I showed my art.

BERNDT

Tema för utställning: Natur, Landskap & Kreativ fotografering
Typ av utställning: fotokonst
Antal utställda bilder: 45 st
Plats för utställning: Kulturkvarteret Täljstenen (Galleriet & Lilla Galleriet)
Ort: Sala, Sverige
Utställningsperiod: 8 – 15 oktober 2016
VIP-Vernissage: 7 oktober för specialinbjudna gäster
Vernissage: 8 oktober öppen för allmänhet

Bildmaterial på utställda bilder: canvas, fotoutskrifter med passepartout, fine art (konstpapper) utskrifter med passepartout, aluminium and galleri-tavlor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: