Vårutställning Fotokonst

Efter att ha haft min stora fotoutställning Creo et Creo i Sala började jag leta efter nya platser att ställa ut min konst. Jag brukar oftast besöka Schelins Bageri för en fika medan min dotter simtränar och lade märke till att de hade samma konst på sina väggar under en längre tid och funderade först om det skulle gå att ställa ut på caféet. Ställde frågan till ägaren och jadå, det var möjligt. Så jag började fundera och förbereda mig på att ställa ut delar av min fotokonst nu i caféet. Efter att ha mätt och funderat lite hur och vilka tavlor som får plats bestämde jag mig för datum och kom överens med caféet om tidpunkt.
En ny plats med många besökare och nya utmaningar i en sådan miljö, men man måste ju våga prova olika platser för att veta hur och om det fungerar.
Gjorde också en del utbyten av tavlor under utställningsperioden för att väcka nytt intresse hos besökarna eller om någon tavla såldes. Detta skulle bli ett ställe jag återkommer till flera gånger med min konst.

BERNDT


Spring Exhibition – Photo Art

My own exhibition at a local café and bakery in Sala, Sweden. I exhibited my photo art over several weeks.

BERNDT

Tema för utställning: Bilder med vårtema
Typ av utställning: fotokonst
Antal utställda bilder: 25 st totalt (utbyte av tavlor under utställningstiden)
Plats för utställning: Schelins Bageri (café-delen)
Ort: Sala, Sverige
Utställningsperiod: mars – maj 2017
VIP-Vernissage: –
Vernissage: –

Bildmaterial på utställda bilder: foto-tavlor, canvas-tavlor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: