Vårsalongen 2018

På våren 2018 såg jag att det var öppet för vem som helst att lämna in konstverk till vårsalongen i Sala. Jag hade just börjat måla i januari och hade redan fått ihop några verk så jag tänkte att jag skulle försöka i alla fall, och så fick ju alla som lämnade in med minst 1 konstverk.
Jag åkte in med 3 konstverk och på vernissaget såg jag att jag fick med två av mina verk. Vilken lycka för en som aldrig tidigare ställt ut sin konst och som knappt hunnit börja måla. Den tredje tavlan kom inte med, den kanske var för enkel, men den är såld idag så någon måste ha gillat den 🙂

BERNDT


Open Exhibition – Spring 2018

Once or twice a year there are an open exhibition for artists in Sala, Sweden. Anyone can attend with 1-3 pieces of art and everyone gets at least 1 piece in the exhibition. I attended with 2 painted artworks in acrylics.

BERNDT

Tema för utställning: konst
Typ av utställning: samlingsutställning, blandad konst
Antal utställda verk: 2 antagna konstverk, akrylmålningar
Plats för utställning: Aguélimuseet/Täljstenen
Ort: Sala, Sverige
Utställningsperiod: 17 mars 2018 - ?
Vernissage: 17 mars 2018

Material på mina utställda verk: canvas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: