Schelins vårutst. 2018

Dethär caféet är mitt standardställe när jag är i Sala och jag har ställt ut mina fototavlor flera gånger här tidigare. Eftersom jag nyligen har börjat måla och några av de som arbetar här vet om det, tyckte jag att det var dags för mig att ställa ut några av de konstverk som jag hittills skapat. Jag fick ju med två av mina konstverk på vårsalongen i samma kommun, så jag tänkte att jag vågar nog visa flera av mina målningar nu. Det brukar vara rätt många besökare på dethär caféet och många har nu sett att det ställs ut konst här. Från början var det inte så många som ställde ut, men jag föreslog för ägaren att börja med perioder för de som vill ställa ut så att flera har chansen att visa sina verk. Intresset att ställa ut har ökat rejält och nu har många flera ställt ut och det är bokat långt i förväg av olika sorters konstnärer, unga som gamla och i olika konstformer. Dethär caféet har nu blivit en viktig del i konstutbudet.

BERNDT


Spring Exhibition

This time I was going to show my painted art at the local café and bakery in Sala, Sweden. My first big exhibition with my painted abstract art.

BERNDT

Tema för utställning: akrylmålningar
Typ av utställning: konstutställning
Antal utställda verk: 17
Plats för utställning: Schelins Bageri, café-delen
Ort: Sala, Sverige
Utställningsperiod: april-maj 2018
Vernissage: -

Material på utställda verk: canvas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: