Adventsutställning

I och med att jag bor ute på landsbygden så är det ibland svårt att ordna något för de som bor i bygden. Det kan vara lika svårt att få bygdeborna att komma till en utställning längre bort. Men så kom jag på idén för ett tag sedan att ordna en enklare utställning i en gammal nedlagd skola som man kan använda för enklare sammankomster m.m. Jag hade kontakt med ansvariga för denna och åkte över för att titta på hur lokalerna skulle kunna användas för en eventuell utställning. Det börjar bli kallt ute och det står endast med underhållsvärme på vintern, hur skulle detta kunna bli…
Det fanns inga väggutrymmen att hänga tavlorna på eller någon bra belysning heller för den delen, så det gällde att vara kreativ i sin lösning nu.
Så jag kom på att jag möblerar om lite med borden och stolarna och använder dessa som utställningsyta. Täckte med vit pappersduk så att det skulle se lite finare ut och bli en bra bakgrund till tavlorna. Jodå, jag hade en lösning och planerade in ett datum så att jag kunde köra detta i samband med julmarknader m.m.
Tog fram affisch och producerade affischer som jag hängde upp på olika ställen i bygden och närliggande områden. Beställde flygblad som jag delade ut i postlådorna i bygden och lite längre bort längs med vägen och områdena där detta ligger.
Utställningen närmade sig och min dotter skulle också ordna en barnloppis där alla intäkter skulle gå till WWF. Det var ju andra advent och då lämpar det sig bra att servera både glögg och pepparkakor men även kaffe & saft.
Det kom ett 20-tal besökare under utställningen och några av mina fototavlor fick nya hem samtidigt som WWF fick inkomsterna från barnloppis-försäljningen.

BERNDT


Advent Art Exhibition

Nearby my home there is a local old school that is closed for education since many decades ago. This building now serves for local happenings in the community. I had the possibility to have my own artshow at this old school just before christmas. I exhibited both my photo art and painted art for one sunday.

BERNDT

Tema för utställning: Konstutställning med fotokonst & abstrakta akrylmålningar
Typ av utställning: konst- & fotoutställning
Antal utställda verk: 72
Plats för utställning: Granhammars Skola, Järlåsa-Östforavägen
Ort: Järlåsa, Sverige
Utställningsperiod: 9 december 2018 kl 12-18
Vernissage: 9 december 2018

Utställda verk i fotokonst, fine art fotokonst, canvas, akrylmålningar, även julkort

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: