I väntan på våren (swe)

Ännu är vintern här men det har varit vårvarmt och snön har minskat rejält den senaste tiden. I väntan på våren har det ändå varit fullt med aktiviteter. Produktsortimentet gås igenom, marknadsföringsstrategier läggs upp, nya utställningsplatser och tillfällen letas efter.

Jag sysslar ju även med IT-konsulting och den senaste tiden har det varit lite mera av det slaget i och med att jag hjälper andra konstnärer att upprätta hemsidor och/eller bloggar så att de också kan marknadsföra sina verksamheter. Så är du också en konstnär som har behov av en ny hemsida eller blogg får du jättegärna höra av dig.

Fortsatt trevlig vinter till er!

BERNDT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: