Ny målning klar (swe)

Nu är den äntligen klar, målningen med strukturen. Det är en stor Canvas så det har tagit lite längre tid att måla. Storleken är 65×90 cm. Det blev en annorlunda och färggrann målning som inte riktigt blev som jag tänkte utan som fick eget liv och växte fram med dessa färger. Det är det som är så kul med konst, man vet inte riktigt alltid vartåt en målning är på väg, speciellt när man målar abstrakt och går på känsla. Har ju inget motiv att måla av eller gå efter direkt utan det är hjärnspöket (… eller var det fantasin…?) som talar och styr. Bättre om det är fantasin så att inte mina konstigheter avslöjas för mycket…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: