Ny tavla klar (swe)

Nu har jag äntligen haft lite tid över att måla igen. Ibland har man så mycket annat att göra att man inte hinner måla, men det är bara att ta tag i det igen när tiden finns. Idéerna finns ju kvar i huvudet så det gäller att försöka plocka fram dem ibland. Ännu har jag en canvas kvar innan det är dags att köpa nya igen.

Denhär tavlan fick lite kallare färger som blått och turkos-grön tillsammans med lite silvermetallic färg. Det är fortfarande vinter ute och kallt på nätterna så den får representera den kalla perioden ännu. Jag kände även för att prova lägga på lite svart glitter för att få en ytterligare dimension på tavlan. Den får heta Black Star.

Tids nog blir det varmare ute och jag har några ”varma” motiv i lager som väntar på att bli skapade… Förhoppningsvis snart, så att min frusna själ får värma sig lite. Nu längtar jag i alla fall efter vårvärmen och inte mera kyla & snö för denhär säsongen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: