Nytt reklamblad (swe)

Kände att det var dags att förnya min marknadsföring lite och ta fram ett nytt reklamblad som bättre beskriver vad jag erbjuder för något. Framför allt inom konst & design nu när jag även utökat med målade tavlor och design av olika affischer, trycksaker, logotyper m.m. Äntligen har jag ett reklamblad som jag kan använda på utställningarna som täcker både fotokonsten och den målade konsten. Tidigare hade jag endast för fotokonsten och tyckte det saknades något när jag ställde ut mina målade tavlor.

Så om du också behöver hjälp med att ta fram något marknadsföringsmaterial så tveka inte att höra av dig. På min hemsida finns även några få exempel på affischer som jag designat till olika konstutställningar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: