Digital konst (swe)

Igår fick jag en idé som jag bara måste prova och se om det kan lyckas.
Jag brukar ju designa både affischer och logotyper för de som har behov av detta och så älskar jag ju abstrakt konst… Funderade om man eventuellt skulle kunna prova sig på att skapa abstrakt konst på datorn. Så idag gör jag mitt första försök utan att kladda med färger, behov av canvas att måla på eller något annat. Bara datorn och programvaran som jag oftast använder. Ja, och så givetvis min kreativa hjärna för att se om jag kan få till något.
Eftersom resultatet är digitalt så kan jag ju även använda originalet för att beställa utskrift på lämpligt papper/media för att bilden ska bli så bra som möjligt som jag har tänkt mig när jag skapade detta. Det får bli nästa steg. Nu är i alla fall min första bild med digital konst klar. Såhär blev den!

Läs gärna mera om min test med digitalt skapat abstrakt konst här!
https://artbyberndt.wordpress.com/portfolio/digital-konst/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: