Urvalsarbete igång (swe)

Det var visst ett tag sen jag sist skrev ett blogginlägg, men nu kommer ett i alla fall… bättre sent än aldrig, eller hur man nu säger.

Ibland vill man inte avslöja för mycket i förväg utan vänta in tills det är säkert eller klart så att man inte ropar hej innan man är över ån. Men bara för att hålla er uppdaterade så tänkte jag i alla fall skriva lite om vad som händer hos mig.

De flesta av er vet inte att jag har ett system som jag byggt upp för att hålla full kontroll över alla bilder, utgåvor, utställningar, produktsortiment m.m. Detta behöver ibland justeras och uppdateras för att det inte ska bli fullt med gamla uppgifter och nu när jag även utökat min konst med digitalt skapade konstverk så var det dags att göra en större förändring som tagit sin lilla tid också. Så nu är jag på banan igen med systemet så att jag kan köra vidare utan att tappa kontrollen över alla bilder och tavlor eller i vilken process jag just nu befinner mig i med konstverken.

Förutom detta så har det nu dykt upp några spännande tillfällen igen att få visa sin konst. Det mesta är inte riktigt klart ännu, men det mesta är till 75% klart. Så jag väntar lite med detaljerna och berättar bara att jag kommer att vara med på några utställningar med mina tavlor igen. Närmare bestämt vid 3 tillfällen som det ser ut just nu. Kanske det dyker upp någon möjlighet till. Vi får se. Inför dessa utställningsmöjligheter gäller det att igen välja ut vilka tavlor som ska visas på vilken utställning och utifrån de förutsättningar som finns för respektive plats. På en utställning är det frågan om 1-3 tavlor, en annan 3-6 tavlor och den tredje många fler. Den sistnämnda bara fototavlor.

Förutom de utställningsmöjligheter som jag just nämnt så kommer jag även att skicka in 5 st bilder av mina abstrakta konstverk i en ansökan, för att sedan kanske få möjligheten att medverka i en katalog bland flera andra konstnärer. Vi får se om det lyckas och om jag kommer med. Detta är nog mycket osäkert och oklart, men värt ett försök i alla fall. Mera berättar jag inte om detta just nu…

Som ni märker så händer det en del just nu och jag har inte hunnit måla så mycket som jag har önskat, men har tre stora canvas på gång som nog säkert blir målade bara jag får undan de viktiga bildurvalen just nu.

Jag letar ännu efter lite nya platser att ställa ut min konst på och har ni tips på något bra galleri eller någon annan plats där man får ställa ut konstverk på så är ni givetvis välkomna att höra av er. Jag tar tacksamt emot förslag och platser.

Ha en fortsatt skön vår nu när allt grönskar och blir vackert igen.

BERNDT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: