Tillbaka igen (swe)

Det var ett tag sen sist, men nu är jag tillbaka igen. Tiden går fort när man har massor att göra och ibland hinner man inte ens med i sina tankar. Jag nämnde tidigare att jag hade flera spännande projekt på gång och nu har arbetet kommit så pass långt att jag har det mesta under kontroll, tror jag. Alltid dyker det ju upp något oväntat som sätter käppar i hjulet, men hoppas att det går vägen nu.

Målandet har fått ta en liten paus pga allt annat som händer, men jag är snart på banan igen med den biten också. Tänkte försöka mig på att hitta lite tid att måla idag så att jag kommer vidare på tavlorna jag har idéer till.

Den senaste tiden har varit rätt jobbig med all pollenallergi och vissa dagar har jag knappt kunnat göra något pga rinnande näsa, kliande ögon och hundratals nysningar. Trots att jag har medicin, men i år är det extremt jobbigt. Det var längesen jag hade det så. Kan knappt vara utomhus innan det sätter igång. Och det är ju nu som man vill njuta av våren och all dess sköna skira grönska. Atjooo….

Jo, och så har jag börjat översätta min hemsida till engelska också. Det förekommer en del internationella intressen för min konst så jag är ju tvungen att översätta om någon annan än vi som förstår svenska ska kunna läsa också.

Visste ni att det finns en bok med ett av mina foton på bokomslaget? Nej, kunder nästan ana det. Den är utgiven i Italien och på italienska. Året var 2011 då författaren kontaktade mig efter att ha sett min bild på en populär bildtjänst som jag var med i tidigare. Hon berättade att hon skrev en bok och tyckte att min bild skulle passa utmärkt till hennes story. Så den användes och jag fick också ett par exemplar av boken som referens.

Mera om vad som händer nästa gång igen!
Njut av våren, ni som kan!

BERNDT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: