Digitalt konstverk på Canvas (swe)

Det börjar närma sig för utställning igen…
Till den första utställningen i vår/sommar ska jag ha med digital konst, fotokonst och målade konstverk i akryl. Spännande att få vara med och representera sina tre olika konstformer på en och samma plats. Jag kommer dock inte att ha möjlighet att vara med själv på utställningen utan denna gång är det endast mina tavlor som är med. Jag har en snäll konstnärskollega som kommer att transportera dit mina tavlor och förhoppningsvis behöver jag inte hämta hem några eller någon enstaka. Det är dock en samlingsutställning med många flera konstnärer, men jag tror att mina konstverk kommer att dra blickarna till sig med tanke på färger och storlek.

Jag har nu fått mitt första digitala konstverk som canvas-tavla! En otrolig känsla att få se denna som fysisk tavla istället för på en skärm. Den är nu signerad och kommer endast att finnas i ett enda exemplar, som jag tidigare nämnt. Det ska bli spännande att höra reaktionerna på detta konstverk och jag hoppas ju givetvis att det även kommer att hitta ett nytt hem.

Storleken är 90 cm bred och 60 cm hög och den är uppspänd på en 18 mm kilram.

Mera info om utställningen kommer senare när jag har lite bilder också…

BERNDT

Modern Love Circles – Canvas 90×60 cm


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: