Viltsnok 2019 (swe)

Imorgon är det dags för min medverkan på samlingsutställningen Viltsnok på Galleri 70 i Halmstad. Viltsnok är konstliv bakfram, ett samlingsnamn på flera konstnärer och gallerier som ställer ut under Kristihimmelfärdshelgen. Via en av mina vänner i Halmstad fick jag tips om detta och jag anmälde mig som intresserad att ställa ut på ett av gallerierna; Galleri 70 på Skepparegatan 70. Där ställer många konstnärer ut olika typer av konst och jag fick möjlighet att vara med detta år. Så nu ställer jag ut 5 av mina konstverk; 1 canvas med konst skapad på digital väg, 2 st akrylmålningar på canvas och 2 st fotokonst på canvas. Bild på min konst kommer att finnas under utställningar när utställningen är genomförd.

Nu hoppas jag att utställningen kommer att bli lyckad och att mina konstverk hittar nya hem att hänga i. Det är i alla fall kul att vara med och få visa några av sina verk. Synd att jag inte hade möjlighet att vara på plats själv detta år. Jag hade så gärna velat det och fått se massor av härlig konst och samlat mycket inspiration till mina nästa skapelser. Men det får bli en annan gång.

Passa på och besök om du bor i närheten eller har vägarna förbi Halmstad.
Viltsnok pågår från den 30 maj till och med den 2 juni. Öppet: 12-17.

Välkomna!

BERNDT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: