Fotoutställning Gysinge

Under utställningar som man arrangerar eller medverkar i får man ofta föra många intressanta diskussioner och dialoger med andra konstnärer. Detta händer i stort sett varje gång. Så även när jag och tre andra konstnärer arrangerade konstutställningen De 4 Sviterna. Då ställe jag ut både målad konst och fotokonst. En av besökarna var en fotograf från trakten som jag länge följt på olika internetsidor för fotografer. Han berättade att han och några andra fotografer brukade ordna en fotoutställning på sommaren i Gysinge. Deltagande fotografer varierade från år till år. Han frågade mig om jag var intresserad att vara med nästa sommar (dvs i år 2019). Och jag bad att få återkomma lite senare då detta var rätt långt fram.

Tiden gick och vi hade dialog till och från och jag meddelade att jag gärna ställer upp och är med i år. Så blev det. Vi blev totalt 5 fotografer som ställde ut tillsammans i den underbara Stora Järnboden i Gysinge; Conny Sjöström, Johnny Hildingsson, Berndt Sjösten, Larsgöran Svensson och Rick Taub. En helt underbar lokal med gott om plats och luft. Många tavlor fick plats där.

Förberedelserna tog vid och vi jobbade på på var sitt håll med våra egna konstverk och tavlor som skulle vara med. Affischer togs fram och vi hängde upp på varsitt håll några affischer och lade upp på våra sociala media om evenemanget. Så var det då äntligen dags!

Vi hängde upp våra fototavlor dagen före vernissaget och det blev bra och alla tavlor fick plats utan större problem. Väggutrymmet räckte väl till och det såg fint ut. Vernissaget gick av stapeln den 27 juli och det var en varm solig dag med 30 graders värme utomhus. Tur att lokalen hade tjocka betongväggar så att det var relativt bra inomhus att stå en hel dag.

BERNDT


Photo Exhibition in Gysinge

I was contacted by another photographer on my earlier exhibition. He asked me if I was interested in participating in a photo exhibition with several other photographers for one week in the summer. Of course I was interested and exhibited my photo art together with 4 other photographers.

BERNDT

Tema för utställning: fotoutställning
Typ av utställning: samlingsutställning, 5 fotografer
Antal utställda bilder: >40 tavlor (fotokonst) för min del
Plats för utställningen: Stora Järnboden
Ort: Gysinge, Sverige
Utställningsperiod: 27 juli – 4 augusti 2019
VIP-Vernissage: –
Vernissage: 27 juli 2019
Antal besökare: >500 st totalt

Bildmaterial på utställda bilder: Canvas-prints, fine art-prints, fototavlor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: