Post Summer 2019 (swe)

Så börjar sommaren gå mot sitt slut och jag har inte uppdaterat eller skrivit så många bloggposter i sommar. Det har varit fullt upp med alla aktiviteter och utställningar men nu börjar det lugna ner sig lite grann i alla fall. Sommaren är inte över ännu, men utställningarna för i sommar är det.

Vad har hänt då? Jo, jag har deltagit i flera utställningar; Konstrundan Viltsnok och medlemsutställning i Halmstad, Öppen salong i Enköping tillsammans med 90 andra deltagande konstnärer och sist ut nu var en stor fotoutställning med 5 fotografer där vi ställde ut i Gysinge, alla med sin stil och teknik. Många intressanta utställningar med många givande diskussioner och möten där jag kunnat vara med själv. Uppskattade konstverk som även några hittat nya hem och ögon att glädja.

Jag har ju även blivit accepterad att vara med i en konstkatalog/-bok som kommer att börja ges ut årligen i USA. Där boken kommer att distribueras och säljas till olika gallerier, konsthandlare och bokhandlare. Två av mina konstverk kom med till årets upplaga, den första boken. En målad tavla och en digitalt skapad tavla. Ska bli spännande att se hur detta blir när den är tryckt och klar. Jag kommer ju att få ett exemplar så då får jag även hålla i den fysiskt och se hur min info blev och mina bilder ser ut. Jag hoppas ju att detta kommer att väcka intresse för min konst även internationellt när den släppts.

Vad händer framåt då? Jo, jag kommer troligtvis att delta på ett konstevenemang på kulturnatten med några av mina konstverk. Detta ska bli spännande och det brukar alltid röra sig massor av besökare på olika ställen på kulturnatten. Men mera om detta så småningom när det är 100%.

Annars letar jag vidare efter nya utställningslokaler och platser för min konst, så har du något förslag på bra utställningslokal eller -plats så hör gärna av dig. Jag tar alltid emot förslag och försöker hitta nya målgrupper att se min konst.

Tills dess…
Fortsatt skön fortsättning på sommaren 🙂

BERNDT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: