After Work – Konstmingel

Man får vara tacksam för alla nya kontakter, idéer och evenemang som presenteras för en nu när man lärt känna nya konstnärer och eldsjälar. Efter den tidigare Art Showen presenterade Galleri Zeitgeist ett nytt litet evenemang som tilltalar mig en hel del. På fredag eftermiddag så ordnas en ny aktivitet för alla konstnärer och konstintresserade; en after work eller konstmingel där de som är intresserade och kan har möjlighet att träffas och prata över en kopp kaffe, ett glas vin/öl eller något tilltugg. After Worken hålls i Uppsala Saluhall där Galleri Zeitgeist håller till och där man har möjlighet att hänga upp och ställa ut sin konst bland cafébord, matstånd och besökande konsumenter.

Varje fredag ska en ny konstnär hänga upp sin konst som sedan får hänga där i en vecka. Givetvis får intresserade köpa konsten och även göra beställningar om de så önskar. Ibland kan även flera konstnärer dela på utrymmet och hänga sin konst samtidigt. Jag har deltagit flera gånger nu på detta konstmingel och fått äran att lära känna flera konstnärer, vilket jag tycker är kul. En liten oas att få sitta där och umgås med andra likasinnade.

Jag ställde ut främst min målade konst och även ett digitalt skapat konstverk under min vecka i Uppsala Saluhall. Jag kan tänka mig att ställa ut flera gånger och visa mina andra konstverk också. Återstår att se när jag får möjlighet nästa gång. Det är många som är intresserade och bokar in sig på detta.

BERNDT


After Work & Art Mingle

Sometimes you must be grateful to all the new contacts, events and possibilities you are being presented for or given. This is one of those that I am really grateful of being part of. The Gallery-owner who arranged the big Art Show previously came up with an idea to arrange an after work for those interested in Art or the artists them selves. Every friday there is a possibility to meet other artists over a cup of coffee, glas of wine/beer or something to eat for a couple of hours. It is a nice opportunity to meet other artists who also share the same passion in art. It is a great way of networking.

Every friday one artist has the possibility to show his/her artwork at the market hall of Uppsala where this after work is scheduled. The artwork is being exhibited for one week and is located in the heart of the market hall where consumers are. All the artwork are for sale of course. I was booking my timeperiod and exhibited my painted art and digitally created painting for one week. This was a wonderful experience and I hope to be able to attend again with my art. It is a popular event and many artist are interested.

BERNDT

Utställningsfakta:

Tema för utställning: konst
Typ av utställning:
konstmingel/after work
Antal utställda bilder: 19
Plats för utställning: Uppsala Saluhall (Galleri Zeitgeist)
Ort: Uppsala, Sverige
Utställningsperiod: 8-14 nov 2019
VIP-Vernissage:
Vernissage:
Antal besökare: okänt

Konstverk som ställdes ut på konstminglet/after work: målade akryltavlor, digitalt skapat konstverk på Canvas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: