Rådhusets julmarknad

Innan julen infaller brukar det vara massor av julmarknader överallt med massor av besökare och kunder som är ute för att handla sina julklappar. Denhär gången ordnade Galleri Zeitgeist en julmarknad i det anrika Rådhuset vid Stora Torget, centralt i Uppsala. Ett ställe som ska renoveras och därför fanns det plats att ha en marknad med drygt 70 utställare där.

Jag var en av utställarna och ställde ut mina tavlor med fotokonst och akrylmålningar under helgen den 14-15 december. Det är tur att man lärt sig hur man enklast och snabbast kan transportera sina konstverk så att det är smidigt att plocka upp och ner sin konst när platserna ska ställas i ordning. Som vanligt har man ju alltid några extra verk med sig. Denhär gången hade jag en bra plats med både bord och vägg så jag fick plats för många tavlor för besökarna att välja mellan och se på. Det är alltid kul att berätta för besökarna om sin konst och vid de lite lugnare tillfällena gå runt och prata och se på de andra konstnärernas konstverk/hantverk. Många nya kontakter igen, vilket är kul och givande när man bygger upp ett kontaktnätverk.Jag brukar gilla att delta på julmarknader för det är oftast en så härlig stämning och känsla innan julen infinner sig. Så om det blir flera tillfällen så kommer jag garanterat att delta igen för att visa upp och sälja min konst.

BERNDT


Art & Crafts Christmas Market

Just before Christmas it is very common with a lot of Christmas Markets for Art and Crafts. This year Gallery Zeitgeist arranged their Christmas Market at an beautiful Town Hall in the center of Uppsala in Sweden. The Town Hall is going to be renovated and did have a lot of space to house all 70+ exhibitors at the market. I was one of them and chose to exhibit my photo art and acrylic paintings at this time. I had e wall and table to show my art on and it is always good to have some extra pieces of art brought along.

Before and after the opening hours there’s always time to go around and learn to know some new artists and craftsmen who attended the market. It is nice to know some new artist and expand your networking in art. I like attending these christmas markets, because everyone is in such a great mood and the feeling is so positive and glorious. If I have the possibility again next year, I will attend with my artwork.

BERNDT

Utställningsfakta:

Tema för utställning: konst
Typ av utställning:
julmarknad
Antal utställda bilder: 32
Plats för utställning:
Rådhuset (Galleri Zeitgeist)
Ort: Uppsala, Sverige
Utställningsperiod:
14-15 dec 2019
VIP-Vernissage:
Vernissage:
Antal besökare: okänt

Utställda konstverk på julmarknaden: fotokonst på canvas & fotopapper, akrylmålningar på canvas.

Min monter på Julmarknaden i Rådhuset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: