Det kan du ge dig 100 på… (swe)

… att jag nu har målat 100 tavlor sedan jag började måla i akryl. En bedrift i sig tycker jag, eftersom jag aldrig hade målat i akryl eller olja innan och på drygt 2 år kommit så pass långt att jag skapat 100 tavlor! Antalet är väl egentligen ganska oviktigt, det som jag själv tycker att är viktigt är de små framsteg som jag gör i min konst och att jag lärt mig något nytt 🙂

Jag har till och med lyckats vara med på utställningar, art shows och haft egna utställningar med min målade konst på denhär tiden, och jag har fått blodad tand. Flera ska det bli, både konstverk och utställningar. Jag har mycket kvar att lära mig och att försöka streamlinea min konst så att den inte är så spretig. En av de viktigaste sakerna är att hitta min egna stil. Jag har fått en del input både från andra konstnärer och från kunder vilket är väldigt värdefullt. En del av lärandets process är ju att kunna ta till sig konstruktiv kritik, och är man en ny konstnär så är man ödmjuk inför dessa synpunkter och åsikter.

En sak som jag tagit till mig från dessa synpunkter är önskemålet att ha större konstverk till salu. Det är många som uttryckligen frågat efter större konstverk av mina verk så att de skulle passa hemma hos dem. Och jag kan förstå det, för många av mina verk lämpar sig bäst som stora verk på en vägg ex ovanför en soffa eller annanstans i hemmet eller på kontor. Jag har successivt ökat storleken på mina tavlor och är på väg att skapa de lite större konstverken. Började med mindre för att känna på tekniken och känner mig nu så pass bekväm med tekniken att jag vågar mig på större tavlor. Gäller bara att kunna transportera dem också… på ett smidigt sätt. Men innan dess har jag några mindre canvas hemma som jag ska måla först innan jag tar mig an de större storlekarna. Följ min resa både här och på Instagram så får du se allt eftersom vad jag skapat. Våren är bakom hörnet och väntar och då kan man vara utomhus och måla igen. Det ska bli skönt.

BERNDT

Tavla Nr 100
Golden Galaxy
60×120 cm
kan hängas antingen horisontalt eller vertikalt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s