abstracts – online exhibition

Dethär året 2020 har inte varit som det brukar vara på grund av Corona pandemin som härjar i världen. Mycket är stängt eller inställt pga myndigheternas och regeringarnas direktiv för att förhindra smittspridningen i samhället. Det gäller alla branscher på ett eller annat sätt, och framför allt inom kulturen så drabbas många föreställningar och utställningar.

Jag hade tänkt ha en stor konstutställning med mina abstrakta tavlor i början på sommaren men fick tänka om lite. Hade märkt att många börjat fundera på att ha sina konstutställningar på internet och digitalt istället för fysiska utställningar. Detta fick mig att nappa på idén att göra denna utställning digital också så att flera kan uppleva min konst oberoende om de sitter hemma, någon annanstans i världen eller utomhus…

Jag kommer ändå att hålla denna utställning fysiskt i slutet av sommaren när det mesta blivit lite bättre och restriktionerna har lättats på lite. Jag har redan förberett mig inför den utställningen och kommer även att anpassa den för att minska smittspridningen. Men tills dess kan du njuta av att se min konst online.

BERNDT

This year (2020) has not been as usual due to the Corona pandemic in the world. Most of the shops, restaurants, museums and galleries, to mention a few, are closed due to the governments restrictions to prevent the spreading of the virus. All the cultural events are suffering a lot due to closer and restrictions and makes it difficult to arrange art exhibitions now.

I had planned to arrange a physical art exhibition in the beginning of the summer, but had to rethink and do it in another way. I also noticed that some other artists hade started to think about doing their exhibitions online instead of physical exhibitions. This made me jump on this idea and do an online digital exhibition for anyone to experience, no matter where they are located in the world, if they are at home or outdoors.

I will still have my physical art exhibition in the later part of the summer when everything is better. I have already prepared the exhibition and will adjust to the circumstances. But until then you can enjoy my art online.

BERNDT

abstracts – an online art exhibition by Berndt Sjösten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: