English website (eng)

I’m working on my website at the moment and the translation of it into english for the international visitors. My website will be in both swedish and english where this is possible. Since some of my services (i.e. consulting) are only targeted for the swedish audience, these parts will not be translated. Also some of the english parts will not be as detaild as the swedish text at the beginning. Please forgive me for that and stay tuned for later translations.

I hope you will find my website more interested to read now. From now on I will always have my newer blogposts in both languages.

BERNDT


Jag arbetar med min hemsida och översätter den till engelska för den internationella målgruppen. Min hemsida kommer att vara både på svenska och engelska där detta är möjligt. Eftersom vissa tjänster (ex. konsulting) endast är avsedd för den svenska marknaden, kommer detta inte att översättas. Till att börja med kommer några av de engelska delarna att vara mindre detaljerade än de svenska. Ni får ursäkta mig för detta och hålla er uppdaterade för senare översättningar.

Jag hoppas att du ska tycka att min hemsida är intressantare att läsa nu. Från och med nu kommer jag alltid att skriva mina bloggposter på båda språken.

BERNDT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s