Höst på g – Autumn is coming

Kan det vara sant att sommaren börjar sjunga på sista versen för i år. Det har varit en annorlunda sommar kan man lätt säga, och hösten lär nog bli annorlunda den med i år. Jag kan i alla fall konstatera att man har fått tänka om och vara mera pragmatisk med sina planer och lärt sig att inte ta något för givet nu. Alla behöver vi en tankeställare då och då för att inse hur värdefullt livet är och att man måste vara rädd om sig.

Trots allt, så har det ändå varit en givande sommar när det gäller mitt skapande och möjligheter att visa upp min konst. Galleri Zeitgeist i Uppsala har gett oss konstnärer en bra möjlighet att få lämna in vår konst till försäljning i Uppsala Saluhall. Jag har givetvis nappat på detta och lämnat in några tavlor där också. Och till min glädje så sålde jag även en fototavla ganska så fort. Jag blir alltid glad när min konst uppskattas och ge min konst ett nytt hem där även andra kan glädjas åt den. Nu har jag haft ett par fototavlor där över sommaren igen och tänkte byta ut dem till målade tavlor. En självklar som jag tycker hör hemma där och som kan tilltala besökare är min tolkning av Uppsala Slott. Den andra har jag inte bestämt mig för ännu.

Min stora konstutställning för i sommar som jag ordnade i Sala, gick över förväntan när det kommer till försäljningen av min konst. Det var en otroligt varm period med värmebölja just under min utställningsperiod, och självklart är det svårt att locka besökare just då. Men det kom i alla fall besökare varje dag vilket jag tackar för. Så det blev ändå en bra utställning.

Nu börjar hösten närma sig och det är på tiden att planera för vad som går att göra under hösten detta år. Något kommer jag att hitta på, vad det blir vet jag inte ännu, men håll utkik så att du inte missar något. Du vet väl om att du kan prenumerera på min blogg och få mail när nya inlägg läggs upp. Gå bara längst ner på sidan och fyll i din epost-adress under ”Prenumerera – Subscribe” så kommer du att få ett e-post meddelande där du ska verifiera prenumerationen. Sen är det klart 🙂

Tills dess! Ta väl hand om er och var försiktiga där ute!
Håll ut – Det kommer att bli bättre om vi alla hjälps åt.

BERNDT


In english:

Could it be that summer is already coming to an end? It sure has been a different summer this year and the autumn will also be different. I sure have learned that rethinking and replanning has been this year’s motto. Not to take anything for granted and be much more pragmatic to plans and life. We all do need to valuate life in another way than before and be careful how to handle life and other humans. Life is so precious!

Even though things that are happening around us all over the world, it has been a good summer and I have had great opportunities in showing my art. Galleri Zeitgeist in Uppsala has arranged for us artists to bring our art to the Markethall of Uppsala where the art can be shown and sold. Of course I also took this opportunity in leaving some photoart to them for showcasing. What happened? – Yes, one of my photoart canvas sold pretty quickly which sure made me happy. It is always a warming and happy occasion when people enjoy ones artwork and want to give them a new home. During the summertime I had a couple of photoart canvas’s showing there but now it is time to do a change to painted art. I have a painting of Uppsala Castle that suits this place very well and of course I want it to be shown here. I think it will find the right audience here and probably also a new home. The other piece I want to show here isn’t decided yet. But I have som ideas.

My summer exhibition this year was in Sala and was a good exhibition. It was during a really warm period and people are instead doing other outdoor activites but at least I hade visitors every day and the sale was also good. Over all it was a very good exhibition.

Now when the autumn is coming it is time to start planning for new activites and events again. I don’t know yet what is going to be possible and what is not, but something nice and interesting I will come up with. Keep following and you will find out.
Did you know that you can subscribe to my blog and get a notification email when I post something new? You just have to go to the bottom of my homepage and enter your email-address at the ”Prenumerera – Subscribe” section. You will then get an email where you have to verify the subscription and when you have done this your are ready.

Until next time! Take good care of yourselves and stay safe!
Keep it up – Everything will be better when we do this together.

BERNDT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: