Sponsring

Är du intresserad av att sponsra min resa inom konsten?
Det kostar en hel del att producera konst och att ordna eller delta på olika konstutställningar.
Jag är väldigt tacksam för varje litet bidrag jag kan få och det skulle hjälpa mig på traven att kunna visa mina konstverk på flera utställningar och platser. Att hyra ett galleri kan kosta från 1000 kr till 10000 kr för en vecka beroende på stad och plats, tillkommer även avgifter och kostnader för marknadsföring, trycksaker och material.

Flera olika internationella gallerier har hört av sig också efter att ha sett min konst på sociala medier, vilket gläder mig enormt, men tyvärr är kostnaderna för höga för mig just nu, för att kunna göra något tillsammans med dessa gallerier. I år (2020) kommer jag även att finnas med i en första utgåva av en Coffee Table-book som kommer att innehålla intressanta konstnärer inom den abstrakta konsten. Detta kommer att väcka ytterligare intresse för min konst hos de internationella galleristerna och samlarna. Min dröm är att jag kan fortsätta växa inom min konst och även ställa ut mina konstverk internationellt.

Hur kan du sponsra mig?
Jag erbjuder flera olika alternativ för dig:

  1. Bidra med valfritt belopp.
  2. Bidra med 500 kr för material till ett målat konstverk.
  3. Bidra med 1000 kr för ett producerat konstverk och få ditt namn angivet som sponsor för konstverket. Du får välja vilket konstverk du vill sponsra.
  4. Bidra med 1500 kr för produktion av en digitalt konstverk eller fotokonst tavla och få ditt namn angivet som sponsor för konstverket. Du får välja vilket konstverk du vill sponsra.
  5. Bidra med 2000 kr för del av galleri-hyra till en utställning och få ditt namn med som sponsor för utställningen.
  6. Bidra med 3000 kr för produktion av vykort/gicleé (konsttryck) av konstverk.
  7. Bidra med 5000-10000 kr för en hel galleri-hyra till en utställning och få ditt namn med som huvudsponsor för utställningen.

Fyll i formuläret här nedan och skicka det om du vill sponsra mig.

Tack på förhand 🙂

BERNDT

Sponsor-formulär:

PayPal.me

Tack för ditt bidrag!

%d bloggare gillar detta: